400-8077-735

您现在的位置是:真题资料 > 历年真题 >  

2017年广东省成人高等教育学士学位英语水平考试试题

整理编辑:广东省学位英语考试网  发布时间:2022-08-03  阅读量:0

2017年广东省成人高等教育学士学位英语水平考试试题

会话专题

一、Dialogue Completion (l5 points)

Directions: There are I5 short in complete dialogues in this part, each followed by four choices marked A, B, C and D. Choose the one that best complete the dialogue and mark your answer on the ANSWER Sheet.

 1. Speaker A: ______ I guess I’m addicted to the Internet.

Speaker B: So you’d better quit surfing the Net deep into the night.

A.I knew it.   

B.Why, it’s a pity!

C.I can't help it.

D.What seems to be the problem?

答案:C

2. Speaker A: Don't be sad, I'm sure things will change for the better soon.

Speaker B:______.

A. That sounds awful.  B. Yes you're probably right.

C. I hope not!        D. You are welcome!

答案:B

3. Speaker A: Can I get some information about the training program here?

Speaker B: _______

A. Yes, you do     B. Go ahead

C. You certainly can    D. That's fun

答案:B

4. Speaker A: Tom, would you like to go to a party this Saturday?

Speaker B :______ What kind of party?

Speaker A: It's a birthday party.

A. Sounds good B. Looks nice

C. Seems all right D. Feels OK

答案:A

5. Waiter : ______?

Customer : Yes, I'll have a steak, medium rare, with French fries.

A. What do you want to eat

B. Have you decided what to do yet

C. Excuse me, are you ready to order now

D. Sorry, but who'd like to order

答案:C

6. Speaker A: I’ve just heard the news about your test. Well done!

Speaker B:_____.

A. Don't mention it     B. Thank you

C. Oh no! It was awful    D. Oh it might be easy

答案:B

7. Speaker A: Let's come back to our talk.______

Speaker B: You were talking about your trip to South Africa.

A. What did I say?    B. I forgot the time.

C. Where was I?      D. I have no idea.

答案:C

8. Speaker A: Why don't we play basketball this weekend?

Speaker B:______.

A. That's a brilliant idea    B. Sounds like an excellent job

C. Glad you could make it    D. I'm sure it isn't so bad

答案:A

9. Speaker A: I'd like a beer.

Speaker B: Certainly sir,______

A. I'll take it.        B. what can I get you?

C. did you have a busy day?      D. I'll get that straight away.

答案:D

10. Speaker A : Thank you for your time and effort to make my visit a success. Speaker B:_______.

A. Don't say thanks   B. Don't be so polite

C. You are so polite   D. It's my pleasure

答案:D

11. Speaker A: I quit my job today, honey.

Speaker B: Why? ______?

Speaker A: No, I just got tired of doing the same thing again and again.

A.Is it boring      B. Are you sure

C. Did something happen     D. Are you serious

答案:C

12.Speaker A : I love swimming in a lake It's so much better than the ocean.

Speaker B:______! I like to swim in a pool.

A.So what     B. Good for me

C. Me too     D. I don't

答案:D

13. Speaker A: I met up with Jane today.

Speaker B: Really? ______

A.How is she doing? B.Come on.

C. No wonder. D. Is that right?

答案:A

14. Speaker A: Hello,Shawinigan Water & Power Company,how may I help you? Speaker B: ______

A.Hello. Can you tell me your name?

B.I'm calling about my electricity bill.

C.May I have your account number?

D.OK, thank you for your help.

答案:B

15. Speaker A : I'd like to share with you what's in my mind.

Speaker B :______

A. I'm all ears        B.Thank you for your time

C. It's up to you      D.I'd rather not

答案:A 

词汇/语法专题

二、Vocabulary and Structure (20 points)

Directions : There are 40 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one that best completes the sentence.Mark your answer on the ANSWER SHEET.

36.Your house is always so neat-how do you______ it with three children?

A.manage   B. serve    C. adopt    D.build

答案:A

37.You look well. The air and the sea foods in Hawaii must ______ you

A.agree about     B.agree to

C.agree on    D.agree with

答案:D

38.How the president ______ this effective solution to the problem remains unknown.

A.put up with   B.came up with

C.caught up with   D.kept up with

答案:B

39.The Somali robbers' ______ attacks on the sea urged all nations to take immediate action.

A.fresh  B.free  C.frequent  D.fluent

答案:C

40.She got so well prepared that she passed the challenging test ______

A. at most   B.with luck

C.with ease   D.at best

答案:C

41.Everybody was touched ______ word after hearing her moving story.

A.with  B. without  C.beyond  D. to

答案:C

42.You'd sound a lot more polite if you make are request ______ a question.

A.in search of    B.in the form of

C.in need of    D.in the direction of

答案:B

43.Your understanding of the theory is_____ satisfactory.You must read more after class.

 A.far from   B. up to

C.along with   D. so far

答案:A

44.Be quick, ______you'll miss your fight.

A.otherwise  B. unless  C.and  D. rather

答案:A

45.If you are ______about other teaching methods, we'll discuss them later.

A.interested   B. curious   C. anxious   D. impressed

答案:B

46.The number of college graduates going into business-related fields has ______ increased.

A.shortly  B. partly  C.sharply  D. mostly

答案:C

47. I ______ my experiment report all the morning and haven't finished yet.

A. Write   B.was writing

C.have written   D.have been writing

答案:D

48.There are forty students in our class, most of ______ are from big cities.

A.them  B. US  C.whom  D. who

答案:D

49.Is till remember the day ______ we first met, during my first visit to the town.

A. When  B. that  C.which  D. in that

答案:B

50.--I forgot my phone on the train, but luckily someone gave it to a railway official.

--How unbelievable! I mean,it ______ have been lost.

A.will  B. might  C. back  D. must

答案:B 

51.I'll let you know as soon as he ______ back.

A. will come  B. comes  C.should come  D.come

答案:B

52.At no time ______ in the whole building.

A.smoking is permitted   B.smoking be permitted

C. is smoking permitted   D.be smoking permitted

答案:D

53.Today we have the ______ of listening to two very unusual men

A.privilege   B. right   C. power   D. advantage

答案:A

54.The ceremony will be broadcast ______ on television.

A. Live  B. alive  C.living  D. lively

答案:A

55.Homework should not be used as a_____ of controlling children.

A.meaning  B. mean  C.means  D. medium

答案:C

56.What the secretary suggests to Mr. Brown is well worth ______.

A.considering  B.considered  C.consider  D.to be considered

答案:A

57.I have ______ a new computer from the supplier.

A.requested  B. asked  C. ordered  D. demanded

答案:C

58.The book gives you a good____ of what life was like in Japan in the 19th century.

A.painting  B. drawing  C.portrait  D. photo

答案:C

59.It has made me much more__ to the needs of the disabled.

A. sensitive  B. sensible  C.safe  D. secure

答案:A

60.He ate some poisonous mushrooms with serious

A. results  B.impacts  C.outcomes  D.consequences

答案:D

61.The bad weather completely___ our holiday.

A.spoiled  B. destroyed  C. defeated  D. damaged

答案:A

62.Tom hadn't had ______ education before he joined the army.

A.many  B. little  C. few  D. much

答案:D

63. Try ______ she might, Sue couldn't get the door open.

A. What  B. that  C.like  D. as

答案:D

64.It was quite a long time___I realized what had happened to the old man.

A. After  B. when  C. since  D. before

答案:D

65.Human behavior is mostly a product of learning, ______ the behavior of animals depends mainly on instinct.

A. so  B. whereas  C. unless  D. that

答案:B

66.The ______ of her paper published in ―Scientific American" is animal life in rainforests.

A.topic  B. structure  C.logic  D. idea

答案:A

67. Twins often complain that people tend to treat them as a pair, ______as  individuals.

A. rather than  B.better than

C.less than  D.worse than

答案:A

68.It is a beautiful old house,but the broken windows ______ its appearance.

A. Improve  B. ruin  C.change  D. prove

答案:B

69.The researchers believe that the mice eating the special ______ will grow twice as fast.

A.diet  B. menu  C.order  D. dish

答案:A

70.The museum called in an expert to ______ if the painting was a fake.

A. criticize  B. praise  C.determine  D. describe

答案:C

71.The speech contest will give him an opportunity to ______ his talent.

A. deny  B. decide  C.differ  D. demonstrate

答案:D

72.Are you sure you have enough resources ______ this talent?

A. carry out  B.bring about

C.lead to  D. put on

答案:A

73. ______the introduction, the professor explained the major concept that would be covered in the class.

A.By  B. Like  C.For  D.In

答案:D

74. We kept our distance from the hunter and his game ______ disturb the hunt.

A.so as not to  B.so as to not

C.so that not to  D.so that to not

答案:A

75.Whet her at home ______ at work, Tom always works hard to make good use of his time.

A.plus  B. and  C.or  D. nor

答案:C


温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!