400-8077-735

您现在的位置是:真题资料 > 历年真题 >  

​2013年广东省成人高等教育学士学位英语水平考试试题

整理编辑:广东省学位英语考试网  发布时间:2022-08-02  阅读量:0

        2013年广东省成人高等教育学士学位英语水平考试试题

一、Dialogue Completion (15 points)Directions: There are 15 short incomplete dialogues in this part, each followed by 4 choices marked A, B, C and D. Choose the best one to complete the dialogue and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center.

1.Abby: Do you like living in the city?

Bob: ________ Its too noisy.

A. Thats for sure.          B. Not really.

C. It all depends.           D. Who knows?

答案:B

2.Clair: Are you coming with us?

Douglas: ________ Ive got to prepare for the test.

A. Maybe some other time.       B. Well, if you insist

C. Who cares?                  D. Id be glad to.

答案:A

3.Allen: Hows your headache?

Jenny: ______. The medicine worked wonders.

A. Still the same.          B. Hate to tell you.

C. Its all gone.            D. Its getting worse.

答案:C

4.Kevin: Is the restaurant any good?

Tommy: ______, but you have to try it for yourself.

A. I think its great          B. Dont worry about it.

C. Its a joke           D. Ive never been there

答案:A

5.John: Why not give me a call tonight?

Margret: ______ Your number again?

A. Too late.            B. Does it really matter?

C. Ill be crazy busy.          D. Ill do that.

答案:D

6.Blair: Hello. May I speak to Mr. Smith?

Steve: ______ Would you like to leave a message?

A. Hes not in right now.       B. Ill get him for you.

C. Hold the line please.        D. Mr. What?

答案:A

7. Mike: Its a great movie. Ill go with you.

Grice: Great. But we must leave now if you dont want to miss the beginning.

Mike: ______

A. Id be glad to.           B. How time flies!

C. Ill be ready.           D. What a great idea!

答案:C

8.Teacher: All right. ______?

Student: It sure did. Thank you so much, professor.

A. Can I see you in the next class B. Is it what you want to ask

C. Have I understood you correctly D. Did that answer your question

答案:D

9.Jay: How are things going with your mom?

Lee: Shes doing great. In every way. ______

A. How do you know?          B. Thank you for asking.

C. Is that right?           D. You know better.

答案:B

10. Cashier: Okay, thatll be $8.55.

Customer: ______.  

Cashier: Thanks .... Next!   

A. Here you go           B. Take this way

C. You are right           D. Its very nice of you

答案:A

11.Kathy: I hope they have all that staff at the supermarket.

Ben: ______ We can also look online for the things we like.

A. It beats me.            B. How I can know?

C. Whats the point?          D. It doesnt matter if they dont.

答案:D

12.Lucas: Sorry sweetie, I didnt hear you. ______?

Mary: Look here, this dress has matching belt and shoes. What do you think?

A.  Where are you         B. How you doing

C. What did you say          D. Why are you here

答案:C

13.Mark: Lets go and sit down for a while. I need to rest and have a drink.

Linn: ______. Im tired too.

A. You are right           B. Thats amazing

C. Lets do that           D. Well give it a try

 答案:C

14. Boss: Congratulations to your promotion, Jack.

Employee: ______, Mr. Anderson. Ill do my best in the new role.

A. Same here            B. Thank you for your trust

C. The honor is mine          D. Id appreciate it

答案:B

15.Carlo: How much is it for a person for a day?

Ben: With lunch, its only 60 Euros.

Carlo: OK, ______.

A. its too expensive          B. its a deal

C. forget it            D. Goodbye

答案:B

二、Vocabulary and Structure (20 points)Directions: There are 40 incomplete sentences in this part. For each sentence there are 4 choices marked A, B, C and D. choose the one that best completes the sentence. Mark your answer on the ANSWER SHEET.

36.The weather report ______ rain last night, but it turned out fine

A. predicted              B. assessed

C. evaluated               D. judged

答案:A

37. My visit to your county was a wonderful ______.

A. pastime           B. recall

C. entertainment             D. Experience

答案:D

38. The girls ______ a pizza and two drinks and took them to a dining table.

A. brought               B. ordered

C. charged                D. Booked

答案:B

39.Van Gogh is ______ the best-known painter in the world.

A. probably              B. reasonably

C. immediately              D. Directly

答案:A

40. Fast food doesnt seem like a good idea, for it is ______.

A. nutritious            B. unhealthy

C. balanced               D. tasty

答案:B

41. It may not ______ high income, but it can make them feel proud.

A. take                 B. afford

C. cause                 D. bring

答案:D

42. Many illegal organizations try to cheat people for money ______ the bank.

A. on behalf of           B. in the name of

C. with regard to           D. for the sake of

答案:B

43. Her passionate voice was always influential and ______.

A. dull               B. decisive

C. formal                D. hesitant

答案:B

44. People in this area are in ______ over the heavily polluted air.

A. doubt                B. danger

C. trouble                D. suspense

答案:C

45. I owed my success to the constant ______ of knowledge.

A. search                B. chase

C. pursuit                D. inquiry

答案:C

46. I always ______ my childhood as the happiest time of my life.

A. look out for           B. look back on

C. look forward to           D. look around for

答案:B

47. The two leaders ______ on the issues of the Middle East.

A. discussed             B. caught

C. supported               D. differed

答案:D

48. Only those who have tasted bitterness will ______ among others.

A. lift up               B. go up       

C. burst out            D. stand out

答案:D

49. To save energy, people have to ______ their electricity consumption.

A. cut out            B. cut away    

C. cut off           D.cut back

答案:D

50. The company has ______ heavy financial losses over the last two years.

A. endured             B. born     

C. struck                D. met

答案:A

51. The clouds had spread and nearly ______ the entire sky.

A. separated               B. hidden     

C. blocked          D. covered

答案:D

52. The Vice Chairman of the conference is ______ inviting the VIPs.

A. in view of          B. in charge of   

C. in terms of             D. in place of

答案:B

53. I am certainly lucky to have a kind wife who is loving ______.

A. in mind           B. in person      

C. by nature                   D. on purpose

答案:C

54. She decided to have a physical checkup as soon as she finished ______.

A. what she did          B. what she had done    

C. what she would do         D. what she was doing

答案:D

55. I ______ the instant coffee if its all youve got.

A. dont object to having        B. dont object to have   

C. am not objecting to have      D. am not objected to having

答案:A

56.I like staying alone at home more than ______ with her to the shopping mall.

A. to go             B. going     

C. go                D. being gone

答案:B

57. I certainly didnt appreciate ______ when I made mistakes.

A. to be accused          B. having accused

C. to have been accused         D. being accused

答案:D

58. You ______ have said that, now Grandmas really angry.

A. shouldnt              B. couldnt    

C. wouldnt               D. neednt

答案:A

59. The hotel couldnt offer ______ for all four of you.

A. a large enough room         B. a large room enough

C. an enough large room         D. a room enough large

答案:A

60. No sooner had I locked the door ______ the telephone rang.

A. when                B. after

C. than               D. as

答案:C

61. Rumor spread ______ the president of the company was involved in the crime.

A. how               B. that

C. what              D. which

答案:B

62. Youre ______ understand the real meaning of love.

A. too young to              B. so young as to     

C. young enough to              D. as young as to

答案:A

63. What ______ would happen if he told mom and dad what we had done.

A. do you suppose              B. will you suppose

C. you suppose              D. may you suppose

答案:A

64. Come on, be realistic; life is not ______ it was in your time.

A. what              B. which   

C.when                D.that

答案:A

65. Ever since we moved to South Florida two years ago, we ______ fresh clean air.

A. had been enjoying         B. have been enjoying

C. are enjoying             D. Enjoyed

答案:B

66.Im fully ______ of the consequences of what Ive said.

A. doubtful             B. aware

C. worried            D. concerned

答案:B

67. Some people seem to let their kids do______ they like.

A. whatever               B. however

C. whichever        D. wherever

答案:A

68. Bill had drunk ______ as he did but without any obvious ill effect.

A. as twice much            B. much as twice     

C. as much twice              D. twice as much

答案:D

69. It is important that the boy ______ an adult to take care of him.

A. have                 B. had

C. has               D. having

答案:A

70. was interested in school work; otherwise I ______ mad.

A. should go           B. would have gone

C. had gone        D. would go

答案:B

71. The park was ______ easy walking distance of our hotel.

A. within             B. inside     

C. about            D. from

答案:A

72. Some expensive drugs can be economical ______.

A. at long last             B. in the long way

C. in the long run           D. at long length

答案:C

73. As population increases, ______ .

A. industrial output also does     B. as industrial output does    

C. industrial output does to     D. so does industrial output  

答案:D

74. Speaking two languages______ one has obvious practical benefits.

A. other than            B. better than     

C. rather than          D. less than

答案:C

75. It is her beautiful eyes _____ attract most of the fans.

A. that             B. which     

C. what             D. who

答案:A



转载请注明:文章转载自(http://www.gdxwyy.cn

本文地址:/lnzt

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

《广东省学位英语考试网》免责声明:


1、由于各方面情况的调整与变化,本网提供的考试信息仅供参考,考试信息以省考试院及院校官方发布的信息为准。


2、本网信息来源为其他媒体的稿件转载,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有,如有内容与版权问题等请与本站联系。联系邮箱:812379481@qq.com。